KÜLDETÉS

A Varianno márkánál nem egyszerűen gyermekruhákat készítünk, hanem a kedvenc ruhadarabot alkotjuk meg. Gondosan válogatott alapanyagokból tervezzük meg a megrendelővel együtt a kifordítható és mindkét oldalán viselhető, többfunkciós ruhákat. A környezettudatos szemlélet mellett törekszünk a játékosság megőrzésére, amellyel a kreatív gyermeki világot idézzük meg. Hiszünk abban, hogy kisebb és átlátható ruhatárral a gyermeknevelés is könnyebbé válik majd.

Anett és Nóra

Magunkról

Kislány korunk óta vonzódunk a varrás, a kézművesség, és a divat világa felé. A családalapítást követően újra terveztük a szakmai utunkat, így ismerkedtünk meg a Budapesti Divatiskola Női szabó képzésén 2014-ben. Nóra korábban divat –és stílustervezőként, illetve pénzügyi és gazdasági területen szerzett végzettséget, Anett pedig műszaki menedzserként diplomázott a Könnyűipari Főiskola Ruha – Textil – Bőr szakán. Az ott szerzett szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal hoztuk létre a hazai piac egyedülálló márkáját, a Varianno-t, ahol többfunkciós és variálható ruhák újragondolásával szeretnénk átformálni a szülők és a kisgyermekek igényeit. A márka különlegessége, hogy a megrendelő maga is részt vehet a tervezésben, hiszen az egyes ruhadarabok színét, mintáját egyénileg választhatja ki magának.

AZ ÖTLET

Az utóbbi évek során szembesültünk számos kihívással, köztük a gyermekeink növekedésével járó folyamatos gardróbrendezéssel és az alap darabok folyamatos lecserélésével. Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire nem őrizzük már meg a személyes holminkat és minden megunt vagy kinőtt ruhadarabot azonnal újra cseréljük. Rengeteg időt és energiát töltöttünk azzal, hogy ezen változtassunk, így mára missziónkká vált a tudatos vásárlás és minőségi árucikkek előállítása, mely során az egyediségé a főszerep.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS 15%-OS KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ

Kedves Látogató!Rendelési információk

A weboldalunk vásárlási élményét fejlesztjük, jelenleg nem tudsz a kosár funkcióval vásárolni. Valamelyik termékünk elnyeri a tetszésedet és rendelni szeretnél gyermeked részére, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.