FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS, CSERE

FIZETÉS

Minden termék vételára a megjelenített saját adatlapján található, amely a szállítási díjat nem tartalmazza.

Rendelésed több módon tudod kifizetni:
– közvetlen banki átutalással vagy banki befizetéssel,
– PayPal fizetési rendszeren keresztül,
– utánvéttel, vagy
– személyesen készpénzben tudod kifizetni.

Az átutalás vagy PayPal esetén értesítést kapsz a Varianno Webáruház bankszámla számáról, amelyre utalnod kell a rendelésed végösszegét. Kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.
A PayPal rendszer használatához először regisztráltatni kell dombornyomott bank vagy-hitelkártyádat a Paypal oldalán. Ha már regisztráltál, akkor bejelentkezés után teljesítheted a rendelés összegét. Amennyiben ezt az opciót választod, fizetésed azonnal teljesítésre kerül.
Csomagod akkor kerül összeállításra és postázásra, amikor a bankszámlánkra megérkezik a pénz. Erről értesítést kapsz e-mailben.

Készpénzes fizetésre személyes átvételkor van lehetőséged.

Utánvét esetén a rendelésedet utólag, a kézbesítéskor a futárnak fizetheted ki. Az utánvét kezelés díja: 200 Ft, ami azt jelenti, hogy ha ezt a fizetési módot választod, a szállítási díjak ennyivel megnövekednek.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás módját minden esetben a vásárló dönti el a rendelés elküldésekor.
Rendeléseinket a Foxpost, illetve a Magyar Posta Zrt. (MPL) kézbesíti. A kézbesítés a választott csomagküldő cég szabályai alapján történik.
Válaszd a Foxpost-ot, vagy a MPL Csomagpontot, amennyiben jobban szeretsz Te magad elmenni a csomagodért, abban az időpontban, amikor Neked tetszik, illetve arra a csomagpontra, amelyik útba esik.
Válaszd az MPL Postafutárt, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben.
Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség: 1118 Budapest, Rodostó utca 2. B. ép. 4. em 2. (bejelentkezés: +36 30 222xxxx)

A szállítás költsége a vásárlót terheli, melynek mértéke a következő: Magyarország területén:
Foxpost csomagküldéssel: 700,-Ft
MPL Postafutár : 1490 Ft
MPL PostaPont (Postán maradó, Csomagautomata, MOL-benzinkutak): 990 Ft
Utánvétel esetén a kezelés díja: 200 Ft, ami azt jelenti, hogy ha ezt a fizetési módot választod, a szállítási díjak ennyivel megnövekednek.

Személyes átvétel: ingyenes

Az utalás beérkezését követően 3-10 munkanap a kiszállítás. Rendelésed összeállításáról és elindításáról külön e-mailben értesítünk.
Magyarországra történő kiszállítás esetén, ha a megrendelés összege eléri, vagy meghaladja a 19.000,- Ft -ot, úgy a Varianno átvállalja a szállítási díj összegét az ország egész területén, ekkor a kiszállítás ingyenesen történik. Szállítási elállás: a webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a vevőt tájékoztatni.

 

CSERE

Egyszeri alkalommal van lehetőség ingyenes cserére (pl. amennyiben a méret nem megfelelő). A csere történhet:
● postai úton való visszaküldéssel. Ebben az esetben a visszaküldés költsége a vevőt terheli, a cseretermék kiküldését mi álljuk.
● személyes átvételi ponton való leadással és egyben a cseretermék átvételével.
Minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére.
Visszaküldés feltételei és menete:
● Amennyiben a cserélni szeretnél, a visszaküldendő terméknek a kézbesítéstől számított 30 napon belül vissza kell érkeznie a Varianno számára.
● Kérünk, hogy e-mailben jelezd visszaküldési szándékodat a visszaküldés okának leírásával és a rendelés számának feltüntetésével
(hello@varianno.com).
● Küldd vissza a csomagot a következő címre: Bokros Anett, 1118 Budapest, Rodostó utca 2. B. ép. 4. em 2. , vagy add le személyesen előre egyeztetett időpontban.
● A termék(ek)et az eredeti, felcímkézett állapotukban áll módunkban visszavenni. Nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, mosták, átalakították, vagy károsították a termékeket.
● A több darabot tartalmazó termékeket / termékcsomagokat teljes összeállításában kell visszaküldeni.
● Postai úton történő csere esetén a csereterméket a visszaérkezéstől számított 7 munkanapon belül postázzuk.
● Amennyiben visszatérítésre kerül sor, a termék vételárát annak visszaérkezést követően 7 munkanapon belül visszautaljuk – ehhez kérjük, hogy e- mailben küldd el bankszámla adatokat.
● Személyes visszavétel és csere esetén a cseretermék 7 munkanapon belül a személyes átvételi ponton vehető át, egyeztetés alapján.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS 15%-OS KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ

Kedves Látogató!Rendelési információk

A weboldalunk vásárlási élményét fejlesztjük, jelenleg nem tudsz a kosár funkcióval vásárolni. Valamelyik termékünk elnyeri a tetszésedet és rendelni szeretnél gyermeked részére, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.