A gyermek öltöztetési horoszkóp második fejezete az ikrek jegy szülötteiről szól. Ha gyermeked május 21- június 21 között ünnepli a születésnapját akkor minden bizonnyal egy igazi cserfes csevegőt üdvözölhetünk benne, aki mindenre kíváncsi és mindent meg akar tudni a világból minél hamarabb.

Nézzük milyen is egy ikrek gyermek?

Az ikrek gyermekek rendkívül mozgékonyak, nem tudnak megülni egy helyen, folyton jár kezük-lábuk. Nagy testi és lelki nyugtalanság a fő jellemvonásuk, ezért nem is szabad őket mozgási szabadságukban korlátozni. Így érdemes a legkényelmesebb ruhákat kiválasztani számukra. Ők előnyben részesítik a  laza, puha anyagból készült ruhákat, mint például ezek a joggerek: https://varianno.com/termek/jogger-vizallo-terd-es-popsi-folttal-ujdonsag/

Ikrek gyerkőc személyiségi jegyei

Az Ikrek gyermek jellegzetessége a sokoldalúság, de ezzel együtt jár a szétforgácsolódás is. Ezért nem szabad engedni addig több foglalkozást, amíg az egyikkel alaposan el nem készült, vagy nem szabad a kezébe adni más olvasmányt addig, amíg egyet alaposan át nem vett.

Éppen ilyen fontos a komolyságra nevelés. Szívós munkával kell arra bírni, hogy ne csak a felszínen lebegjen, ne csak a külszín után ítélje meg a dolgokat, bele kell vinni a mélybe, a lényegbe. Legkönnyebben mesemondással lehet erre észrevétlenül rávezetni úgy, hogy a mese után a fejtsed ki tanulságot, és magyarázd meg annak mélyebb értelmét, a főhős cselekedeteinek valódi, tanító értelmezését. Tehát ne csak nézzen, hanem lásson is! A gyermek jellegzetes tétovasága, ingadozása így módon csökkenthető lesz.

Nagyon fontos a gyermek önbizalom,- és önuralom-érzetének megerősítése, mert nyugtalanságban félelmekkel és buta aggodalmakkal kell megküzdenie. Bátorságra kell okosan, játékosan nevelni, pl. fél a sötétben, legyen vele többször a szülő, amíg csak meg nem szokja, és természetesnek nem találja.

Hogyan öltöztesd az ikrek jegyű gyermeket!

Ezen jellemvonásokat ismerve, a gyermeknél gyakran nehézkes öltözködési kérdésekre is rátérek. 

Kedvenc színe a sárga! Energikus, dinamikus és barátságos mint maga az ikrek gyerkőc. Semmi kényelmetlen, túl szoros, feszengős darabot nem tűr meg magán. Talán te is észrevetted, hogy nem kedveli a merevebb anyagból készült holmikat. Sokoldalúságából adódik, hogy sokféle ruhácska tetszik neki. Az ő ruhatárában a tütük és a sportos darabok is jól megférnek. Nehezen is dönt például, hogy egyszínű vagy mintás ruhát vegzyen aznap.

Legszívesebben vinne magával több váltás ruhát egy délutáni piknikre is. A mi javaslatunk: praktikus, kényelmes kifordítható ruháink segítségével nem kell választani az indulásnál. A megfelelő darabokat itt találod: Kifordítható nadrágok – Variannohttps://varianno.com/kifordithato-szoknyak/