Gyermekhoroszkóp az öltözködés jegyében – A BIKA

Hoztam nektek egy kis komolytalan vagy lehet, komolyan venni is akár – útmutatót gyermekek öltöztetéséhez. Egy havi rendszerességű, vicces gyereköltözködési horoszkópot találtam ki nektek. Ez az első fejezete a bejegyzés sorozatomnak. Ha véletlenül ráismertek a saját csemetéitekre az tök jó, ha nem akkor várjátok a következő bejegyzéseket, hátha az aszcendense határozza meg az öltözködési, ruhaválasztási szokásait.

Jó szórakozást!

Április 20-tól május 21-ig tart a bika jegyében születtek ideje. A bika gyermekek és persze a felnőttek is, szeretik a természetet, a környezetet, az állatokat, növényeket. Nyugodtak, megfontoltak, türelmesek, ám birtoklók. Szeretik a dolgaikat hosszan a magukénak tudni és óvni, vigyázni rájuk, hosszú ideig. A legtöbb bika gyermek ragaszkodik foggal, körömmel a magán viselt ruhájához hosszasan, bármi áron. Ezt a szituációt csak jó adag humorral és némi furfangossággal lehet túlélni.

Talán ismerős a bika gyermek szüleinek, mikor a csemetéjéről az ötödik nap, már igencsak viseletes ruhát is alig lehet leimádkozni, mert legszívesebben abban is aludna. Ám végül éjszakára leveszi és gyors éjszakai mosásba kell küldeni, hogy reggelre tisztán, megszáradva újra felvehesse. Ha már a heti ovis menüt felleled a ruhán a kifordítható ruházattal megoldható, hogy csak kifordítva ad rá a csemetére, így nem kell a ruhaváltásnál harcolnod a kis bikával. Tipp https://varianno.com/kifordithato-nadragok/

Makacs e jegy szülötte rendesen.  A saját elképzelései, tervei szerint szeret mindent csinálni, és ha ettől valaki el szeretnék téríteni, akkor az kösse föl a gatyáját! Meg se próbáld ráerőltetni azt a ruhát, amiben szerinted annyira cuki, ha ő nem szereti. Parttalan vita lenne csak belőle! Már pici korától szereti kiválasztani a napi szettjét, és mint magam is bikaként mondom- jó érzékkel teszi. 

Bizonyára már te is találkoztál azzal a jelenséggel mosásnál, hogy különféle dolgok, kavicsok, virágmaradványok, bogyók, papírdarabok, zsebkendő fecnik kerülnek elő a mosógépből és a frissen kimosott ruhák közül, maradandó nyomokat hagyva. Pedig biztos, hogy átnézted a zsebeket!

Gyakorlati tippek bika gyermek öltöztetéséhez

A bika gyermeknek a biztonságot adhatod egy-egy kedvenc ruhája tartósságával, elnyűhetetlenségével, időtállóságával. Így bármely termékünket választod a termékpalettánkból tuti, hogy nagy sikere lesz a csemetédnél. Különösen a 2 in 1 ruháinkkal jártok jól, mert a ragaszkodó kis bikát nem zökkenti ki egy hirtelen ruhacsere.

Nehezen viseli a változást, így az évszak váltásokat a ruhatára késve követi. A több méretes ruhákkal ezt a problémát is könnyen áthidalod. Elég ha a Velednövök! oversize pulcsink hosszú passzéját visszahajtod, már is rövidebb háromnegyedes ujjú ruhát kaptok. Tipp: https://varianno.com/termek/velednovok-oversize-pulcsi/

Öltöztesd tartós, minőségi, értékálló és csinos ruhákba, meghálálja gyermeked!